Appen PAUSE bekæmper stress – og er udviklet af tidligere studiekammerat

Af Kim, Designbutik Kolding

Lige nu går en ny app verden rundt. Den er udtænkt af min tidligere studiekammerat Peng på studiet IT Product Design, som selv har lidt meget under stress og depression. Designbureauet UsTwo har hjulpet med færdigudviklingen af appen, og har såvidt jeg kan se også bidraget til markedsføringen omkring produktet. Det er den ovenstående video et godt og flot eksempel på.

PAUSE har fået megen omtale i de internationale medier, og er resultatet af en intensiv research hvor der bla. er arbejdet meget med at gøre den enkel og brugervenlig. Peng har i flere år arbejdet som interaktionsdesigner på Nokia, men har nu startet sin egen virksomhed – PauseAble.

PAUSEs umiddelbare succes er et eksempel på hvad en dygtig designer og et intensivt udviklingsarbejde kan bibringe produkter. Peng har endda formået at ansøge om et patent på konceptet.

Læs historien om udviklingen af PAUSE på UsTwos hjemmeside

Et stort tillykke herfra til Peng og UsTwo. Godt gået.

Gør dig selv en tjeneste og download PAUSE til din iPhone her
Eller til Android her

Den koster 25 kr., men den der det værd.
Jeg bruger den selvfølgeligt selv.