BDO – Revision med meget mere, hjælper dig til at nå dine mål

BDO er et rigtigt godt bud på en rådgiver, hvis du feks går med iværksætterplaner. Vi har hjulpet rigtig mange iværksættere på vej og kender de fleste af de overvejelser og bekymringer, som du står med.

At blive iværksætter er en stor beslutning, men ofte også den helt rigtige, hvis du har gå-på-modet og brænder for at gøre din skabertrang til en levevej. Måske står ideerne allerede i kø, men usikkerheden om fx økonomistyring holder dig tilbage? Så lad os hjælpe dig videre.

Vi sikrer overblikket

Vi hjælper dig med det, du måske interesserer dig mindst for fx: selvangivelse, regnskab, bogføring, skat, moms, budget og alle de andre økonomiske sager, der skal være styr på, så du roligt kan fokusere på produktion, salg, networking og lignende tiltag, der er med til at skabe en solid basis for din forretning.

Vi fremmer din udvikling

Senere kan vi rådgive dig om forretningsudvikling, investeringer, finansiering, handel med udlandet og meget andet, når din virksomhed er ude af etableringsfasen og skal udvikle sig gennem sund og sikker vækst.

Vi støtter Designbutik Kolding, fordi…

Vi er glade for at kunne støtte muligheden for at få de gode historier om design og iværksætteri ud til så bredt et publikum som muligt.

Vi ved, at der er utrolig mange dygtige og talentfulde iværksættere i Kolding, som er med til at drive både det gode design frem, og skabe arbejdspladser i takt med at forretningsdelen udvikles.

Vi vil gerne bidrage til hele paletten. Med fokus på salg, økonomi, drift og produktion. For på den måde at hjælpe til med at få tingene til at hænge sammen hele vejen rundt. Ikke mindst ved hjælp af design som drivkraft.

BDO_logo_300dpi

Tusind tak til BDO

Vi sætter stor pris på hjælpen, og vil i samme ombæring gerne anbefale at læse BDO revisor Henrik Paulsens historie, om hvordan man kan skabe en god iværksætterkultur – lige her.

Læs mere om Designbutik Koldings forretningsmodel, blandt andet hvad angår sponsorrater, samt etik – lige her

Du finder BDO i Kolding lige her


BDO i Kolding ligger lige ved siden af pyramiden, 
Birkemose Allé 31, st., 6000 Kolding

BDOs hjemmeside: http://www.bdo.dk

Åbningstider:
Mandag-tirsdag 8.00-15.30
Onsdag-torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00 – 14.00