Så er Designbutik Kolding på “gaden” igen – med et helt nyt og lidt anderledes nummer – hvortil mange har bidraget

Få her et overblik over historierne! Vi er stolte over, at så mange har bidraget denne gang. Næsten hver historie har sin forfatter. Derfor har vi i oversigten angivet hvem der står bag. For sammen er vi stærke, som brødrene Søren og Kristian Harresø udtrykker det, i historien om dem og deres butik

I denne 3. udgivelse af Designbutik Kolding, fokuserer vi på en masse inspiration og viden. Både for dig der brænder for at skabe, og dig der synes det er mindst ligeså spændende at læse om. Boost din kreativitet, få tips til din næste præsentation, hvad er en business mentor og hvor finder du sådan én…

Men selvfølgeligt byder vi dig også indenfor hos en spændende lokal virksomhed vi alle bruger hver dag og en helt unik butik skabt af to brødre – en ambitiøs netværksforening for designstudierne i Kolding – samt præsenterer et helt nyt bogkoncept med lokale rødder, der udvikler børns sprog, fantasi og kreativitet.

Vi vil udover dette, som altid, løbende supplere med flere historier når muligheden opstår. Det er jo hvad “online” kan! – så husk at følge med! Både på facebook, og via vores nyhedsmail, som du kan tilmelde dig lige her.

I dette nummer kan du bla læse om:

Derudover, kig også forbi vores webshop, som du finder på siden. Udover du nu kan købe en PDF af bogen Mails til min Business Mentor, har vi flere ting til den i støbeskeen.

Og så har vi indgået et samarbejde med Tobbers Kaffebar som løbende vil enten udstille, og/eller sælge nogle af de ting vi fortæller om. Både egne og andres produkter. I historierne er angivet hvilke. Når du køber et produkt støtter du både skaberen, Tobbers og os.

Gå derudover på opdagelse i alle de andre historier – som allerede er der og løbende vil blive tilføjet. Udover dem du kan møde på forsiden, har vi inddelt menuen til venstre og vores fortællinger i flg. kategorier:

Viden – bliv klogere
Historier – bliv grebet
Inspiration – bliv nysgerrig
Begivenheder – bliv opdateret
Udstillingsvinduet – se og bliv set
Det kreative hjørne – bliv inspireret
Sponsorer – vi er taknemmelige
– og bliv rigere i  vores webshop.

Hvis du vil genopleve vores forrige “forsider”. Så gør det her:

#1
#2

Tusind tak til alle Jer der gøre det muligt.
Rigtig god fornøjelse

Kh
Designbutik Kolding